Helt svart

Här diskuteras allt inom TViP S-Box
masen
Inlägg: 5
Blev medlem: lör 12 jan 2019, 22:51

Helt svart

Inlägg av masen » lör 12 jan 2019, 22:57

Har en s-box v.412 som inte funkar det går inte å slå av å på den med fjärrkontrollen men det finns ingen bild å de enda som funkar är å gå in på inställningar har startat om eller ryckt ur alla sladdar men inget hjälper vad ska ja göra...

Grahn
Inlägg: 12
Blev medlem: lör 12 jan 2019, 22:04

Re: Helt svart

Inlägg av Grahn » lör 12 jan 2019, 22:59

Hände mig oxå för ca 1 timme sen exakt samma sak vet har prövat att dra ur kablar och låtit det vara utan ström i 15 min hjälper inte alls 😰

Znooken
Inlägg: 13
Blev medlem: fre 20 okt 2017, 20:52

Re: Helt svart

Inlägg av Znooken » lör 12 jan 2019, 23:06

Kolla under driftstörningar så hittar du svaret!

Grahn
Inlägg: 12
Blev medlem: lör 12 jan 2019, 22:04

Re: Helt svart

Inlägg av Grahn » lör 12 jan 2019, 23:17

Tack för det ✌️ Blev iskall att det var boxen först men en driftstörning kan jag leva med dock tycker jag det är konstigt att det inte ens går att stänga av boxen med dosan under en driftstörning 🤔

Grahn
Inlägg: 12
Blev medlem: lör 12 jan 2019, 22:04

Re: Helt svart

Inlägg av Grahn » lör 12 jan 2019, 23:26

Nu fungerar allt igen 🙏🏻 Tröck på Meny gick ner till ladda om sidan sen OK då hoppade allt igång 👌

masen
Inlägg: 5
Blev medlem: lör 12 jan 2019, 22:51

Re: Helt svart

Inlägg av masen » lör 12 jan 2019, 23:32

Ja de funka å ladda om sidan under menyn nu är de ok igen :D

Skriv svar